Vanaf nu, ook bij Diamond...

D6GP-XP

New

Elektrische broodrooster, 6 sneden - roestvrij staal.

- 6 verwarmingszones (19x150xh180mm).
- Keuzeschakelaar voor gedeeltelijke bediening (2, 4 of 6 zones).

- Krachtige verwarmingselementen en een laag energieverbruik.
- Mogelijkheid om grote schijven (18 mm) te roosteren.
- Timer (0-15min) met verwarmingsindicatielampje.
- Hendel om de schijven te verwijderen.
-... lees meer

Covid19 / Bedrijfscontinuïteit - Update

Onze prioriteit is om u te begeleiden

Beste partners,

In deze periode van bestrijding van de verspreiding van COVID-19 is onze eerste inzet het handhaven van strikte procedures om de veiligheid van onze medewerkers en partners te waarborgen.

Het werk gaat door !

We werken nauw samen met de bedrijven om de impact van de inperkingsmaatregelen op de productie- en leveringsstromen te beperken. U kunt nu rekenen op een voorraad ter waarde van 8.500 000 Euro.

Gemakkelijk, handig, snel !

Om onze gebruikelijke leveringsmethoden te handhaven, nodigen wij u uit om naar ons online Platform  te gaan om uw bestellingen te plaatsen en alle informatie over onze apparatuur en reserveonderdelen te krijgen die u nodig heeft.

We blijven tot uw beschikking !

Wij herinneren u eraan dat wij van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar zijn. +32 2 420 26 26 of per e-mail: info@diamond-eu.com en via de directe lijnen van uw gebruikelijke contactpersonen.

Blijf veilig, zorg voor jezelf en anderen.

Adelmo Dini
CEO

Laten we het medisch beroep steunen !

    

Dit zijn moeilijke tijden en net als in veel andere landen zijn de ziekenhuizen in België niet voldoende
bewapend om het Coronavirus aan te pakken.

Het is onze plicht, als burger maar ook als bedrijf, om alle mensen die in de frontline staan elke dag te helpen en te ondersteune bij het redden van levens..

Daarom verleent Diamond Europe financiële noodhulp voor de aankoop van twee beademingsapparaten in de CHU Saint-Pierre. Doe zoals wij, steun ze !

Elk gebaar telt! 

Om een donatie te doen:

https://lnkd.in/d4EWRW2

Laten we samen de verspreiding van it virus tegengaan.

Covid19 / Bedrijfscontinuïteit

Beste Partners,

Allereerst wensen wij u, uw families en uw werknemers al het beste toe. De horeca sector ondervindt op heden een enorme impact door de ingestelde regelgeving. Wij, Diamond, nemen deze situatie heel ernstig. Onze absolute prioriteit is om deel te nemen aan deze solidaire en collectieve maatregelen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.

Teneinde onze werkomstandigheden zo veilig mogelijk te houden voor allen, alsook om te kunnen blijven voldoen aan de vraag uit eerste lijn (bakkers, Take Away,...)