Vanaf nu, ook bij Diamond...

BFX-2R/08

Waterkoeler, roestvrij staal, 80 L/u, dubbele schenker

- Kapaciteit van 80 liter/uur.
- Hefbak, verwijderbare kuip voor betere reiniging.

- Ideaal voor karaffen.
- 2 wateruitgangen, elk bestuurd door magneetventielen bediend door 2 verlichte drukknoppen, ogenblikkelijke trekkracht.
- LED-verlichting.
- Voorzien van een drievoudige werking filter (sediment, kalksteen,... lees meer

Laten we het medisch beroep steunen !

    

Dit zijn moeilijke tijden en net als in veel andere landen zijn de ziekenhuizen in België niet voldoende
bewapend om het Coronavirus aan te pakken.

Het is onze plicht, als burger maar ook als bedrijf, om alle mensen die in de frontline staan elke dag te helpen en te ondersteune bij het redden van levens..

Daarom verleent Diamond Europe financiële noodhulp voor de aankoop van twee beademingsapparaten in de CHU Saint-Pierre. Doe zoals wij, steun ze !

Elk gebaar telt! 

Om een donatie te doen:

https://lnkd.in/d4EWRW2

Laten we samen de verspreiding van it virus tegengaan.

Covid19 / Bedrijfscontinuïteit

Beste Partners,

Allereerst wensen wij u, uw families en uw werknemers al het beste toe. De horeca sector ondervindt op heden een enorme impact door de ingestelde regelgeving. Wij, Diamond, nemen deze situatie heel ernstig. Onze absolute prioriteit is om deel te nemen aan deze solidaire en collectieve maatregelen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.

Teneinde onze werkomstandigheden zo veilig mogelijk te houden voor allen, alsook om te kunnen blijven voldoen aan de vraag uit eerste lijn (bakkers, Take Away,...) worden onze lokalen compleet gedesinfecteerd. Dit is gepland op vrijdag 20 maart vanaf 12u. Onze gebouwen zullen gesloten zijn om dit veilig te kunnen uitvoeren. 

Ons team staat opnieuw ter uwer beschikking vanaf maandag 23 maart om 8u30. Tot nader order blijven wij geopend van maandag tot vrijdag : 8u30 tot 16u00.

Wij vragen u met aandrang om alle bestellingen te willen doorgeven via onze website (www.diamond-eu.com) en de nodige leveringen te laten voorzien door onze transportfirma. Uw contactpersonen op de operatieve dienst, de technische dienst en de logistieke dienst blijven ter uwer beschikking. Alles wordt in het werk gesteld om de continuïteit van onze diensten te vrijwaren.

 Wij hopen van harte dat deze situatie positief zal evolueren. Voor bijkomende vragen of informatie, kan u steeds een mail sturen naar info@diamond-eu.com of ons contacteren via 02/420.26.26.

Dank voor uw begrip.

 

Adelmo Dini

CEO

Microwaves