Internet

Raadpleeg onze catalogus via producten en doe uw aankopen on-line, meer dan 5 400 referenties, bestemd voor de professionele grootkeukens.  Gedetailleerde productenfiches, installatie en gebruiksaanwijzingen, … Dit alles in 6 talen, technische tekeningen van de wisselstukken, elektrische schema’s, conformiteitsattest.   Dit alles met een eenvoudige klik. Geïnteresseerd ! Vervolledig het formulier toegangsaanvraag via de bladzijde contact.

 Logistiek

Ons logistiek centrum Diamond® center, gevestigd in Brussel, in het hart van Europa, uitgerust met een grote infrastructuur en een capaciteit van 2,8 km rekken, op een hoogte van 9 m, die toelaat om 16 600 europaletten te stockeren, uitgerust met 12 laad- en loskaaien die gelijktijdig kunnen werken, dit is wat Diamond® uw ideale partner maakt.

Studiebureel  

Echte specialisten om uw projecten te analyseren, uit te werken en te realiseren, vanaf de studie tot het opmaken van het « As Built » -dossier. Uitwerking van deDiamond® uitrustingen op CAD systeem, heel professioneel en in 3D. 

Naverkoopdienst

Een staf van ervaren en toegewijde technici, die beschikken over de kennis en de vereiste opleiding van al het Diamond® -materiaal.
Een Helpdesk en een leveringsdienst 24/48 uren in gans Europa voor wisselstukken 

Opleiding Master Class

Gedurende gans het jaar worden er opleidingsdagen georganiseerd in samenwerking met gerenommeerde keukenchefs en ingenieurs van diverse fabrikanten, die alle functies, prestaties en de pluspunten van het Diamond® materiaal op de voorgrond brengen.